Pintu Neraka terletak di Uzbekistan.WAJIB TENGOK..TOLONG LAH TENGOK NI..(update)

Pintu Neraka terletak di Uzbekistan.WAJIB TENGOK..TOLONG LAH TENGOK NI..(update)

HyperLink large : http://imajr.com/1-939530

HyperLink large : http://imajr.com/2-939531

HyperLink large : http://imajr.com/3-939532

HyperLink large : http://imajr.com/4-939533

HyperLink large : http://imajr.com/5-939534

HyperLink large : http://imajr.com/6-939536

HyperLink large : http://imajr.com/7-939537

HyperLink large : http://imajr.com/8-939538

Waallahu a’lam..

18 Responses

  1. salam..betul ker ni??

  2. Salam..
    mari kita renung bersama…
    “neraka” dunia kita dah takut..apa tah lagi di akhirat kelak..
    pasti berlipat2 kali ganda..

    Sama2 kita tingkatkan keimanan kita kepada-Nya..

  3. MasyaAllah…..

  4. ape yg merepek nie????

  5. sama kita insafi diri sahabat…
    mungkin tidak betul seperti “title” itu..

    tp kita harus yakin..NERAKA itu gerun dan ganas…

    takut lah kita pada NERAKA…sama2 kita beribadah pada Allah S.W.T.

    jadi ” Orang Yang Beriman”…

  6. akal manusia sangat terbatas dan mungkin azab Allah lebih dahsyat dari apa yang kita lihat di dunia….ALLAHUAKBAR

  7. A’kum…
    pada pandangan saye tak mungkin itu neraka…
    kalau neraka sudah pasti bumi ini sudah terbakar….
    bukankah api neraka kepanasannya 70 kali ganda dari api di dunia…..

  8. betul @ tak, sama2 la insaf.. apa yang saya tahu, benda 2 still terbakar @ looks like lahar walapun pada musim sejuk, salji.. tak pernah terpadam walau sedikit pun.. ahli sains pun xdapat nak pastikan apa sebenarnya yg terjadi

  9. SUBHANALLAH HANYA BELIAU YANG TAHU SEMOGA KITA SEMUA DIBERI KEAMPUNAN DAN DIJAUHKAN DARI NERAKA
    ALLAHHUAKBAR

  10. hu3,suspen jer enta….niat asal ni just nk beringat kat kita bhwa api nerak lebih hebat dari tu, nyalanya lebih dahsyat…ni namanya lava perut bumi, dilapisan mantel bumikan lebih panas dan dpt cairkan berlian2…

  11. astarfirullahalazim byk2 lah brtaubat@@@@dan byk kan lah ucap 2 kalimah syahadah supaya dosa syirik diampunkan akram imtiaz q-ber— membangun bersama islam

  12. askm awk buat ape tu

  13. sahabat sekali..
    “title” hanyalah sekadar title..
    luaskan pemikiran kita sahabat…

    ambik iktibar dari gambar itu..bukan title itu…
    Neraka sebenar hanya Allah Azza Wajalla yg maha mengetahui…

    point kita..renungkn setiap apa yg ader di dunia adalah sebahagian kecil di akhirat…yg baik mahupun yang musibah..

    jaga diri kita..jaga imam kita..dan jaga hati kita..
    n jaga tutur kata kita..

  14. rasa takutnya dlm diri ini…entah amal dah ckp belum utk menghadapinya..sedikit renungan…benda yg paling ringan utk dibuat tapi paling berat timbangannya ialah dengan “berzikir”…

  15. bro link nya eror

  16. linknya eror bang

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: